Top 5: Najzábavnejšie herné videá


Verte tomu, že hráči sú ľudia s ohromnou kreativitou. Dôkazom sú aj zábavné videá, ktoré kolujú po youtube. Nehovorím iba o Lets playoch, ale aj o rôznych paródiach, dabingoch alebo prevádzanie hier do skutočného života. Pozrela som neskutočne veľa videí a nakoniec som zostavila rebríček tých, čo ma najviac pobavili. Tak si to užite!
5.miesto: the Sims 4 in real life
Začneme od konca a postupne budeme prechádzať k tomu najlepšiemu. Piate miesto obsadili The Warp Zone. Prečo? Pretože presne nejak takto si predstavujem, že by Simíkovia reagovali, keby žili medzi nami. Hrali ste to niekedy? Pretože ak nie, toto video vám presne ukáže, na čo sa môžete tešiť. Simíkov fascinovaných aj najväčšími blbosťami, jedného frfoša, ktorému sa nič nepáči (neviem prečo, ale u mňa to večne bývala chladnička alebo okná). Neskutočne otravných susedov, čo sa vám prvý deň natrepú do domu a správajú sa, akoby im celý patril. Zákonite niečo rozbijú a vy s vašimi poslednými simoleónami nemáte šancu  to opraviť. Proste, nech žije Sims!


4. miesto: Assassin's Kittens Unity
Toto video si tu  zaslúžilo miesto už len kvôli nápadu! Pripomenulo mi to moje milované mačičky. Rozkošné. A vražedné...Keď k tomu prirátam to roztomilé vrnenie, dostanem toho najšarmantnejšieho assassina vôbec. Toto video je aspoň malá útecha za trápenie, ktoré s týmto titulom mám. Áno, je to vážne úžasný pocit, keď za hru vyvalíte päťdesiat euro a potom zistíte, že nefunguje. Život hráča je proste krutý... Mr.TVCow a ich mačací zabijaci!

3.miesto: How Gamers Eat Their Food Mr.TVCow na bronzovom mieste! Možno poznáte videá ako How Animals Eat Their Food , How Marvel Characters Eat Their Food  a mnohé ďalšie variácie. Prišlo mi to vtipné, lebo každú z tých hier dobre poznám a chlapci to naozaj trafili.



2.miesto: ASSASSIN'S CREED 4 in Real Life [Public Pranks]
Toto video som videla už najmenej stokrát a stále sa na ňom smejem. Zamilovala som si ho od prvej chvíle, keď si vylial na zem vodu, aby mohol plávať na svojej loďke :D Určite by som kvôli videu nedokázala vliezť do fontány a spievať, ani by som nekopala poklad na železničnom priecestí. Ten koniec je už trochu krutý. Drahí nehráči, len sa pekne pozerajte, aby ste vedeli, čo vás od nás čaká a majte viac pochopenia pre takýto štýl humoru. NosTeraFu T V na druhom mieste!

1. miesto: How to make the weirdest porn ever in sims 4?
A máme tu víťaza- PrettyGrumpyBear. Čím si ma toto video tak získalo? Prekvapením! Myslím, že nie som človek, ktorého je ľahké šokovať, ale toto ma dostalo. Viac vám ani prezrádzať nejdem. Pozrite si A better lovestory than Twilight a užite si to!


Minulý článok:  Hry, ktoré uvidíte na striebornom plátne | Zaujímavosti z herného sveta

Poznáte nejaké herné video,ktoré vás pobavilo a odporučili by ste mi ho (alebo ostatným)? Možno sa tu potom objavý anketa a súťaž o najlepšie video. :) Spokojný s rebríčkom alebo by ste ho poprehadzovali? Ktoré sa vám páčilo najviac?
 
Epilóg pre záujemcov: Dúfam, že článok pobavil. Dnes som mala chuť len na niečo jednoduché a filozofické úvahy si zas nechám na piatok. Podobné články nájdete v rubrike Hry. Nezabudnite sa vyjadriť v komentároch alebo ma podporte aj cez 1+. Ak ste tu prvýkrát mrknite na môj bloglovin a google+ . Môžete dať odber a tak neprídete o žiadnu novinku z blogu. Teším sa na vás zas na budúce. Adiós!

Vaša priateľka Viallen

Menovky: ,