Pieseň osudu| Blogerky vydávajú knihy

Príbeh zo zeme dračích lordov sa začal písať už pred niekoľkými rokmi. Odvtedy prešiel potrebnými úpravami a zmenami - a napokon vo finálnej podobe zakotvil v prístave zvanom Vydavateľstvo.

Moje priateľky vydávajú knihu Pieseň osudu
Slová,ktoré mi pripravili jedno z najväčších prekvapení posledných dní. Moje priateľky vydávajú knihu! Prosím, potlesk pre Michaelu Laškodyovú a Máriu Šulíkovú, pre mňa známu ako Zoocy(Shaxe) a Rawenu May z blogu zoocy.blog.cz
Viac informácií o Piesni Osudu májdete na facebookovej stránke alebo na ich blogu zoocy.blog.cz

Pieseň osudu môžete zakúpiť tu na: Najkniha.sk
(podporujte začínajúce spisovateľky) 

 
O čom je Pieseň osudu?
Jedná sa o príbeh zasadený do sveta fantazijného stredoveku, konkrétne do zeme deviatich dračích lordov. Tu, v tejto tajomnej krajine plnej čarodejníc, corvidov, drakov i bludičiek, sa nocou nesie melódia. Melódia, ktorou čarodejnica Rianna ukladá okolie na spánok a ktorá spriada dohromady srdcia ľudí, čo sa nechajú uchvátiť touto Pieňou Osudu.
Jednej noci táto melódia privábi ku Rianne Tara, zvláštneho corvida i tajomného Takaičana v jednom. Osud sa rozhodol prepliesť životy týchto dvoch ľudí tak natesno, ako sa len dá a teda nie je ťažké si domyslieť, čo to pre nich znamená. Mladí zaľúbenci však nemajú ružami vystlané chodníčky. Už onedlho si k nim totiž nájde cestu posol jedného z deviatich dračích lordov, žiadajúci čarodejnicu o pomoc. Rianna, ktorá pomoc neodmietne, tak spolu s Tarom vykročí na cestu, ktorá je nebezpečná ako pre nich, tak pre tých, ktorým sa rozhodli pomôcť. Ktosi totiž povstal z popola zabudnutia a ohrozuje dračích lordov, ich rodiny a priateľov na živote.
A ako to už býva, v tejto veľkej hrozbe je zapletená i spiaca minulosť mladej dvojice. Viac z deja ale neprezradím :-) No všetko nájdete na zoocy.blog.cz alebo ich Facebookovej stránke

Úkážka z Piesni Osudu
Len čo padol súmrak a červené slnko zapadlo za hory, okolím sa rozliezla tma. Nezavanul ani slabučký vánok, nešumelo lístie. Neštekali psy, ba ani večerné vtáctvo nebolo počuť.
Panovalo ticho, hlboké a napäté. Presne také, aké sprevádza čakanie na búrku. A búrka aj dorazila, hoc nebo ostalo čisté a posiate hviezdami.
Mala podobu obrovského vlka s prešedivenými chumáčmi srsti. Pribehol k panstvu, za múrmi ktorého sa schovávali jeho obyvatelia a skupinka čarodejníkov.
Zaklonil hlavu a dlho-predlho zavyl.
„Takto dávajú vlci vedieť zbytku svorky, že našli stopu,“ poznamenala Rianna, hľadiaca z okna do tmy.
„Alebo korisť,“ doplnil ju Raon, ktorý v tom vlkovi spoznal niečo iné, než len prerastenú, osamelú šelmu, „jeho svorka ale nebude vyzerať ako on a rozhodne nepoľujú na zvieratá.“
„Tak teda predsa prišli," zhrnul pán domu a šibol očkom po čarodejnom sprievode, „dočkali sme sa!“
Prebehol cez miestnosť ku svojim mužom: ,,Pripravte sa!“ zreval na chodbu. ,,Nepriateľ nás poctil svojou návštevou!“
Rytieri v striebornej zbroji, aj tí bez nej sa chopili svojich zbraní a v pozore vyčkávali. Niektorí v hlavnej sále, iní v chodbách, kebyže sa nepriateľ prebije ďalej a ďalší spolu s kapitánom pred múrmi panstva.
 
 
Od Mišky&Majky som čítala viacero poviedok a krátkych príbehov. Vždy som neskutočne obdivovala pre ich talent pre opisy, ktorými nahodia atmosféru až vás mrazí na chrbte. Nečítala som ešte Pieseň osudu, no neverím, že by ma mohli sklamať :) Prečítajte si to, ak budete mať záujem, baby vám isto povedia viac. Možno raz budete tam, kde teraz ony, tak podporte začínajúce spisovateľky...
 
Všetkých tých, ktorých Pieseň Osudu zaujala, radi privítajú na FB stránke a na blogu, kde budete informovaný o presnom vydaní knihy, cene a spôsobe objednávania. (kniha totiž, žiaľ, zatiaľ nebude predávaná v kníhkupectvách, ale cez internet):
 
Info na Fb:https://www.facebook.com/piesenosudu
Info na blogu: http://zoocy.blog.cz/1406/piesen-osudu
 
Ďalšiu ukážku nájdete na: http://www.poeta.cz/dilo/piesen-osudu 
Knihu zakúpite tu: http://www.knihanaj.sk/?product=piesen-osudu-2